Suntem capabili sa realizam monumente complete de orice marime, cu orice mesaj sau inscriptie inclus.

SC Chirila ProdCom Simeria executa la comanda cruci marmura simeria si cruci granit simeria, produse din roci ornamentale (marmura, granit, travertin) monumente funerare, placaje, capace pentru morminte, balustrii, seminee, fantani arteziene, etc. Pentru clientii nostri oferim TRANSPORT GRATUIT in tara si INSCRIPTIONAREA GRATUITA a 50 de caractere.

Site-ul www.cruci-granit.ro este dezvoltat de SC CHIRILA PRODCOM SRL, datele de identificare a firmei noastre sunt :
SC CHIRILA PRODCOM SRL, Simeria, Str Preot Nistor Socaciu nr 2 G Bis, judetul Hunedoara, CUI RO3364170, J20/99/1993, capital social 10.000 lei.

Pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul sau numarul de telefon afisate in pagina de contact si va oferim detalii despre monumente funerare.

Monumente funerare realizate de noi si montate in tara puteti vizualiza si pe celalalte site-uri ale nostru www.crucidemarmura.ro, www.monumentefunerare-simeria.ro, www.cruci-marmura.ro.

Cruci granit produse in Simeria

Executam cruci granit in Simeria, de inalta calitate, care sa se potriveasca aproape oricaror bugete. Produsul finit, monumentul funerar, va fi un adevarat tribut adus unui membru mult iubit si valoros al vietii voastre.

Executie

Termenul de livrare si executie pentru cruci granit, placari morminte se stabileste in momentul lansarii comenzii in functie de solicitarea clientului.

Transport

Va oferim transport gratuit in tara pentru monumente funerare granit si cruci granit.

Montaj

La cerere, cu acordul administratiei cimitirului daca este cazul, oferim si servicii de montaj pentru lucrarea comandata.

Asteptam cu nerabdare sa va raspundem la orice intrebare

Ne-ar placea sa va intalnim in persoana sau pe Web!